حضور فعال "دانشکده معماری و شهرسازی" در ششمین همایش ملی معماری

۱۴ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۶ کد خبر : ۱۳۳۶۷ خبر تصویری - سایت جدید - زیر مجموعه ها
حضور فعال "دانشکده معماری و شهرسازی" در ششمین همایش ملی معماری

ششمین همایش ملی آموزش معماری در روزهای 12 و13 آذر ماه 1396 با موضوع "دروس مقدمات طراحی" توسط دانشگاه تهران برگزار گردید .
دربخش نمایشگاه این همایش آثار برگزیده دروس مقدمات طراحی دانشجویان دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی به همراه ماکت های نمونه به نمایش در آمد که مورد توجه بازدید کنندگان قرار گرفت.
در برنامه روز دوم همایش نیز در جلسه صبح در پانل منتخبی از اساتید دروس مقدمات طراحی از چند دانشگاه به معرفی اهداف و نمونه کارهای دانشجویی خود پرداختند که اساتید دروس مقدمات دانشکده معماری و شهر سازی به عنوان منتخب کار های خود در این زمینه را ارائه نمودند.همچنین در نشست بعد از ظهر روسای دانشکده های معماری مطرح ار سراسر کشور با موضوع بررسی مشکلات آموزشی پیش رو در هر دانشکده راه کارهای برون رفت برگزار گردید که در جریان این نشست تخصصی دکتر علیرضا بندر آباد رئیس دانشکده معماری و شهرسازی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون آسیب شناسی آموزش معماری در کشور و راه های برون رفت از آن پرداخت.