برگزاری نشست تخصصی به مناسبت روز ملی معمار

۲۹ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۲ کد خبر : ۱۲۵۸۵ اخبار و رویدادها
برگزاری نشست تخصصی به مناسبت روز ملی معمار

به مناسبت روز ملی معمار، نشست تخصصی «معرفی آثار معماری مورئو کازاناکی» در روز شنبه مورخ دوم اردیبهشت 1396، در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد. دفتر معماری مورئو کازاناکی برنده مسابقه بین المللی موزه گوگنهایم در شهر هلسینکی در سال 2015 است، و توانسته است پروژه های معماری مهمی را در ژاپن ، فرانسه، فنلاند طراحی و اجرا کند. معماران ارشد این دفتر معماری، نیکلاس مورئو (فرانسوی) و هیروکو کازاناکی (ژاپنی) در این نشست به توضیح مبانی و روند طراحی در پروژه هایشان پرداختند، و همچنین از تجربیات کاری خود با معماران پیشرو ژاپنی چون شیگروبن، سانا و کنگو کوما، و تاثیر معماری ژاپن بر آثارشان سخن گفتند.

نشست تخصصی با سخنرانی دکتر علیرضا بندرآباد، رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشکده تهران مرکزی آغاز شد. پروفسور ریچی میاکه (نائب رئیس دانشگاه فوجی ژاپن) با مطرح کردن زمینه های شکل گیری معماری مورئوکازاناکی در ژاپن، از زوایای تازه ای معماری ژاپن را ترسیم نمود و یوکو سایاکی (مدیر موزه آرکی دیپات در توکیو) فعالیت های آموزشی و فرهنگی این موزه را در رابطه با معماری توضیح داد. همچنین پرفسور داراب دیبا و مهندس سلمه ملا (دبیر نشست) در پنل تخصصی حضور داشتند و به گفتگو درباره آثار دفتر مورئوکازاناکی پرداختند.

در حاشیه مراسم، نمایشگاهی از آثار دانشجویان معماری دانشکده برپا بود، که معماران مورئوکازاناکی و همراهان از آن بازدید کردند و روند کار کلاس ها در زمینه آثار نمایشگاه برای آنها ارائه شد."\