برگزاری اولین همایش ملی معماری و شهر سازی از نظریه تا عمل

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۸ کد خبر : ۱۲۴۰۱ اخبار و رویدادها
برگزاری اولین همایش ملی معماری و شهر سازی از نظریه تا عمل

همایش ملی "معماری و شهرسازی؛ از نظریه تا عمل"به عنوان اولین همایش ملی دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در تاریخ دهم اسفند ماه سال 95 در مجتمع دانشگاهی آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد.در این همایش که با حضور و سخنرانی اساتید برجسته و پیشکسوت حوزه های معماری و شهرسازی کشور و همچنین معاونت محترم وزیر راه و شهرسازی ،معاونت محترم سازمان میراث فرهنگی کشور و قائم مقام شهرداری منطقه 12 تهران برگزار شد،بیش از یکصد مقاله علمی از سراسر کشور پذیرش و نویسندگان مقالات برتر نیز در روز برگزاری همایش به سخنرانی پرداختند .همچنین مقالات همایش مذکور در پایگاههای معتبر علمی ISCو سیویلیکا نمایه شده و از مقالات برتر تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است دکتر علیرضا بندرآباد ریاست همایش ،دکتر حسین سلطان زاده دبیر علمی و خانم دکتر غزال کرامتی دبیر اجرایی همایش را به عهده داشتند.